BKS zárbetét

A Kulcskirály zárszaküzlet, mint hivatalos BKS viszonteladó partner, kis- és nagykereskedő, többféle zárbetétet is forgalmaz.

A BKS zárrendszerek már több évtizede vezető piaci szerepet töltenek be Nyugat-Európában. E kiváló minőségű terméket már a Kulcskirály üzletben is a minőséget kedvelő vásárlók részére tudjuk biztosítani.

Mit is tudnak a BKS zárbetétek? Különböző szinten, különböző biztonságot tudnak garantálni. Mivel egy új terméket vezetünk be, így egyelőre a normál euro-profilos zárbetétek érhetőek el a polcainkon, de igény esetén bármilyen méretet beszerzünk.

Tulajdonságai:

 • kedvező ár, amivel akár a teljes otthonát biztonságban tudja!
 • Manipulációs nyitás elleni védelem
 • Fúrás védelem
 • Szabadalmi kulcsmásolás, regisztrált kulcsrendelés, kártya alapján
 • Magas fokú zárási kényelem
 • Külön opcióként, vészfunkció
 • Fordító kulcsos technológia
 • Kisebb zárrendszerek készítése
 • Fogaskerekezhető

BKS Helius zárbetétek

A legújabb fordító-kulcsos technológiának köszönhetően, a zárbetét kulcsainak mind a két felét tudja használni. A zárba való behelyezés még soha nem volt ennyire egyszerű.

A BKS Helius zárbetét kulcsait szabadalmi másolási védelem teszi teljessé. A kulcshoz hozzátartozó biztonsági kártyával lehet csak ilyen kulcsot rendelni.

Budapesten, a pesti oldalon, ehhez a különleges zárbetéthez csak nálunk jut hozzá. Szárszaküzletünk hivatalos GU-BKS viszonteladó!

A zárbetétek bármilyen méretben rendelhetőek, 80×80 méretig standard méretnek tekinthető, e felett extra!

Hiszünk abban, hogy a minőséget nem kell 30-40 ezer forintért megvásárolni, nálunk már ezek a zárbetétek mérettől függően 9 ezer forinttól elérhetőek.

Pótkulcs rendelés a Kulcskirályban – Minden BKS hengerzárhoz biztosítunk egy egyedi tulajdonosi kártyát. A kártya birtokosa jogosult a zárbetéthez kulcsot rendelni. A kulcs rendelés a BKS központi rendszerében regisztrálásra kerül, minden esetben a kártyán lévő adatokkal együtt van tárolva, hogy melyik szaküzletben, és mennyi kulcsot rendeltek az adott zárhoz. Így könnyedén visszakereshető, ha visszaélés történne.

A kulcsokat 5-6 munkanap alatt átvehetik üzletünkben, vagy igény esetén, címre tudjuk postázni. A későbbi visszaélések elkerülése végett, mi mindenképpen a személyes átvételt preferáljuk.

BKS zárak, a Kulcskirályban

Zárszaküzletünk nemcsak zárbetétet értékesít, hanem egyéb biztonságtechnikai eszközöket is. Többek között:

 • BKS portál zárak
 • BKS bevéső zárak
 • BKS ajtócsukók
 • BKS tűzgátló ajtó zárak

A BKS nagyon nagy termékpalettát fed le, egyedi rendeléseket is igyekszünk kiszolgálni.

Sokan nem tudják, de a Schüco portál zárak könnyedén helyettesíthetőek a BKS termékeivel.

BKS kulcsmásolás a Kulcskirály zárszaküzletben

A BKS kulcsok nagy többségét lehetőség van üzletünkben lemásoltatni vagy megrendelni.

Fogazott kulcsos cilinderek kulcsainak másolása, olcsó, és gyors. Többnyire ezek a zárak az ajtóval együtt kerülnek leszállításra és csak azért van az ajtóba építve, hogy beépítés után ellenőrizni tudjuk az ajtó működését.

BKS WS 42 és WS 50-es kulcsmásolás

Ezek a speciális kulcsok másolását kulcsmásoló szakembereink könnyedén lemásolják, csak egy eredeti kulcsra van szükségünk. A kulcskészítés megvárható, 10-15 perc alatt elkészülünk vele. A kulcsok minden esetben gyári kulcsra készülnek, és nem igényel semmilyen speciális kódkártyát.

BKS Helius kulcsmásolás – Ezek a zár rendszerek védett kulcsprofillal rendelkeznek, és minden kulcs rendelés a kártya alapján regisztrálva van. A zárakhoz tartozó kulcsokat pár nap alatt tudjuk biztosítani. Minden kulcsot a gyár postáz ki, nem megoldható egyéb módon a kulcshoz való hozzájutás.

Amennyiben jó minőségű, megbízható, német zárrendszerrel szeretné értékeit biztonságban tudni, üzletünkben megteheti azt.

Abus zárbetét, Elzett zárbetét, BKS zárbetét, Fab zárbetét, Kaba zárbetét