Cisa zárak, zárbetétek

Zárszaküzletünk évek óta jó kapcsolatot ápol a Cisa képviselettel, így első kézből kapjuk folyamatosan azokat a zárakat, amelyekre üzletünkben igény mutatkozik. Sok esetben már meglévő Cisa zárat kell cserélni, a legjobb ilyenkor, ha a cserélni kívánt darabot elhozzák üzletünkbe, így eladóink gyorsan és pontosan be tudják azonosítani a zárszerkezetet, így a rendelési határidő is lerövidül.

A Cisa zárak már évtizedek óta jelen vannak a hazai zárpiacon, és több ezer biztonsági ajtót is működtetnek.

A Kulcskirály többféle Cisa zárat raktáron tart, elsősorban portál zárat.

Ezeket a következő típusokból:

Billenő nyelves kivitel, egy pontos, illetve háromirányú változatban.

Dorn méret (kilincsközép távolság) 25, 30, 35 mm – de ha bármilyen más méretre lenne szükség, keressenek budapesti üzletünkben bátran!

Cisa elektromos zár

Társasházi kapukon nagyon sokféle rácsavarozott elektromos zárral lehet találkozni, de ezek közül minőségben a Cisa élen jár. Nagyon ritkán romlik el, inkább valamilyen nem rendeltetésszerű használat során megy tönkre, vagy egyszerűen az ajtó pántozása nem bírja.

Ezeknek a záraknak a külső oldalán található kulcsos nyitó részhez már több ezer kulcsot másoltunk, sajnos gyakran a rossz minőségű kulcsmásolatok teszik tönkre a zárat.

Cisa biztonsági tollas kulcsos zár

Sokféle ilyen zárszerkezet lehet, több gyártó is készít nagyon hasonló paraméterekkel tollas kulcsos zárat. A Cisa zárakat legtöbbször lakóparkokban lehet megtalálni, ahol az ajtók mindenhol egységesek, és kellő biztonságot nyújtanak. Attól függően milyen zárral rendelték meg az ajtót, a kéttollas Cisa zár lehet átkódolható, és lehet fixlamellás.

Átkódolható zár, kulcskészlet

A Kulcskirály mind a kettőt tudja biztosítani. Amennyiben szeretné Cisa zárjának a régi kulcsait kizárni, úgy a nálunk vásárolt kulcskészlettel megteheti.

Ha zárszerkezet elmúlt 8-10 éves, vagy fiatalabb, de mondjuk iroda ajtóként szolgált, amit naponta 20-szor nyitottak/zártak, javasoljuk a komplett zárcserét, mert egy túlhasználódott zárat nem lehet teljes biztonsággal átkódolni.

Fontos!  Ha nálunk vásárolják a zárat vagy kulcskészletet, és nem sikerül a csere, vagy átkódolás, üzletünk semmilyen felelősséget és garanciát nem vállal! Ha nem biztos abban, hogy meg tudja csinálni hívjon egy megbízható szerviz csapatot!

http://cisazarcsere.com/

Cisa zárbetétekről annyit érdemes tudni, hogy több féle kulccsal és biztonsági fokozattal került forgalomba.

  • Fogazott kulcsos Cisa zárbetét. Mint bármelyik gyártónak, a Cisanak is van olcsó zárbetétje, aminek nincs komoly biztonsági fokozata. Ezek a zárak három kulcsosak, és a kulcsmásolás is egyszerűen megoldható.
  • Egysoros, pontfúrt kulcsos Cisa zárbetét. Cisa Astral zárbetét. A zárbetét ötkulcsos kivitelben kapható, üzletünkben minden gond nélkül tudjuk másolni. A zárbetétből különböző nagyságú zárrendszer is készíthető. A zárbetét fúrás- és savazás elleni védelemmel van ellátva.
  • Cisa Astral Plus zárbetét. Ez már kétsoros fúrt kulcsos zárbetét, 10 aktív csappal rendelkezik. Különböző méretekben kapható, az alapméret a 30×30 mm, amit minden esetben csavarközéptől kell mérni.
  • Ha van olyan Cisa zárbetét, ami megtetszik önnek, de nem tudja beszerezni, üzletünk rövid határidővel szállítani tudja.

Cisa zárbetét beszerelése: ugyanolyan módon történik, mint bármelyik másik zárbetét esetében. A rögzítő csavar eltávolítása után a régi zárbetétet ki lehet venni legalább egy meglévő kulccsal. Miután kihúztuk a zárat az ajtóból, meg kell mérni a pontos méretet. A zárbetét mérése minden esetben a rögzítő csavar közepétől történik bal- illetve jobb irányba. Amikor ez megvan, megvehetjük az új zárbetétet. Az új zárbetét visszaszerelése ezután már nem okoz problémát.

Zárbetét garancia! Ez fontos! Feszülő zárbetét, vagy rosszul beszerelt zárbetét használatából eredő meghibásodás miatti reklamációt nem fogadunk el! Minden esetben a zárbetétnek és a kulcsnak könnyedén kell működnie, nem szorulhat, nem feszülhet. Ha a beszerelést követően nem úgy működik a zárbetét, ahogy kellene, hívjon szakértői segítséget!

Többnyire minden zárbetétre 1 vagy 2 év garanciát adunk. Egy jól működő zárszerkezetben a zárbetétünk használattól függően, 10-20 évet minden gond- és kezelés nélkül működik az eredeti kulcsaival.

A legtöbb meghibásodást a rossz minőségű kulcsmásolás okozza! Egy nem pontos kulcsmásolat a zárbetétünk élettartamát rövidíti le.

A Cisa kulcsok másolását a Kulcskirályban pontosan végezzük el, kedvező áron!