Corbin zárbetét

A Corbin zárak és lakatok nagy múlttal rendelkeznek, már a kezdeti idők óta az olasz zárgyártó manufaktúra szerves részei voltak. Jó minőségű, megbízható termékeket gyártanak. A Corbin márkanévvel régi lakatokon és kulcsokon lehet találkozni. A Corbin egy kis gyártó volt, aki nem tudta elkerülni a felvásárlást, így valamikor a közelmúltban az Assa Abloy Group tagjává vált.

Amiben jelenleg erős, az továbbra is a lakatgyártás, illetve a kapu automatizálás, elektromos zárfogadók, illetve ezekhez tartozó kulcsos kapcsolók gyártása.

Corbin hengerzárbetét

Leginkább kapu automatikákhoz szerelik, mint biztonsági zárat. Semmilyen egyedi specifikációval nem rendelkezik, normál euro profilú zárbetét, sima fogazott kulcsokkal ellátva.

Corbin kulcsok másolását vállalja zárszaküzletünk, kis és nagyobb mennyiségben egyaránt.

Corbin lakatok

A lakatok azok, amikben a Corbin mindig is kiemelkedett, maximális biztonságot voltak képesek előállítani. A Corbin Grizzli lakatok nem véletlenül lettek népszerűek. Oldalkengyeles kialakításuk, 13 mm-es kengyelvastagságuk a hagyományos vágó eszközök ellen kiváló ellenállást tudtak biztosítani.

A kulcsai pontfuratosak, melyek tartósak és könnyen használhatóak voltak. A kulcsnyílást a lakat oldalán egy speciális forgó gyűrű védi a felfúrás ellen.

Corbin bútorzárak, lemezszekrény zárak

Többféle bútorzár és fiókzár kapható a Corbin választékában. Ami hazánkban leginkább elérhető, azok az elektromos kulcsos kapcsolók, mellyel akár biztonsági rács mozgatást el lehet végezni, illetve a sima beléptetés is megoldható.

A Corbin termékek mára már csak Olaszországban tudtak piacot megtartani, hazánkban sok olyan másik termék is van, amivel ki lehet váltani.

A Kulcskirály zárszaküzlet szoros kapcsolatot ápol a hazai Assa Abloy Hungary Kft-vel, így lehetőségünk van, kisebb Corbin rendelések leszállítására. Ezeket a termékeket nem tartjuk raktáron. A szállítási határidő 4-6 hét is lehet, de számolni kell azzal is, hogy például az olaszok augusztusban egyáltalán nem dolgoznak. Ilyenkor a szállítási határidő könnyen lehet akár 8 hét is.

Corbin kulcsmásolás

Lehet pontfuratos Corbin kulcs, vagy fogazott Corbin kulcs, kulcsmásoló kollégáink lemásolják a kulcsot rövid határidővel, pontosan.

Ha Corbin zárbetétet szeretne lecserélni, vagy újat vásárolni, keresse fel üzletünket, biztosan segíteni tudunk.

Mul-T-Lock zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest