Elzett zárbetét

Elzett 751 és Elzett 757 zárcsalád

Az Elzett zárak közül ez a legelterjedtebb zárbetét család. Minden zárbetét három kulcsos kivitelben kapható. Megbízhatóságát a sárgaréz háznak és acél kulcsoknak köszönheti. Minden Elzett zárbetét öt csapos kivitelű, azonos zárlati rendszert is lehet belőle készíteni.

A 751-es jelölés csak az alapméretre vonatkozik, a 30×30 mm méretre.

754-es egyoldalas hengerzárbetét, a kulcsos oldala 30 mm a maradék 10 mm  irányából nem működtethető. Alkalmazási területei például a garázskapuk, vagy elektromos kapcsolók.

756-os gombos zárbetét, a belső oldalát a zárbetétnek forgató gombbal látták el, ez kényelmes nyitás-zárást biztosít, nincs szükség kulcsra, nem zárható ki senki véletlenül a bent felejtett kulccsal. A kulcsos rész minden esetben 30 mm, a gombos szintén. Alkalmas például öltöző kabinok ajtainak zárására, vagy WC zárhoz belülről.

799-es jelölésű Elzett zárbetét, ez a speciálisan felső zárhoz alkalmazható zárbetét. Egy kör zárbetétről van szó, aminek a hátsó oldalán egy hosszú pálca nyúlik az ajtóra felszerelt zárba. A pálca méretre vágásával tudja az ajtó vastagságát beállítani. Amikor a rúd beér a zárba, a forgatógombos részt ezzel tudjuk működtetni. Minden esetben a kulcsos rész a külső rész. Igény esetén a teljes felső zár kapható, kompletten, külső-belső oldallal.

757-es zárbetét család, minden méret, ami nem 30×30 mm, és kétoldalt működtethető. A 30×35 mm-től 50×50 mm méretig kapható, minden esetben három kulcsos kivitelben. Ehhez az Elzett zárhoz a legegyszerűbb és legolcsóbb a kulcsmásolás. Éves szinten több tízezer Elzett kulcsot másolunk, készítünk.

Minden Elzett zárbetét doboza tartalmaz egy darab M5x50-es zárbetét rögzítő csavart. A 757 –es zárcsaládba lehet szimmetrikus és aszimmetrikus zárbetét is.

Az Elzett zárbetétek rendelhetőek a 2048/45 és a 2048/55 Elzett Tutius lakattal együtt, zárlati rendszerben is.

Minősége és megbízhatósága tette az Elzett zárakat igazán népszerűvé, persze nem utolsó sorban, ma már az ár is mérvadó.

Elzett X-6 zárbetét

Hatszoros védelem! Az Elzett zárcsalád legújabb tagja a 6 csapos zárbetét, fúrtpontos kulcsokkal és vízszintes kulcsnyílással. Kizárólag 30×30 mm-es méretben. Hengerzárbetétek közé tartozik, hat darab edzett csap biztosítja a magas kombinációs számot kulcsok terén, illetve a fokozott védelmet lakása, tulajdona óvására. A terméket öt darab nikkelezett réz fúrtkulccsal és egy darab biztonsági kártyával forgalmazzuk a Kulcskirály zárszaküzletben. A zárbetét kimagasló védelemmel rendelkezik fúrás, finomnyitás, magkihúzás és savazás ellen, s két év garanciát vállalunk rá.

Elzett 740 Csőkulcsos zárbetét

Ez a speciális zárbetét, amelyet kapcsolószekrényekhez használnak, csőkulccsal működtethető, négy -féle változatban kapható (különböző fajta kulcsokkal, A-B-K-U), sárgaréz zártestű kivitelben. További kulcsokat külön rendelés alapján tudunk szolgáltatni. A zárra egy év garanciát tudunk biztosítani.

Elzett X-11 zárbetét

Az Elzett X-11 zárbetét a legelső hazai pontfuratos zárbetét továbbfejlesztett változata, a 961-es sorozaté. Magyarországon először az Elzett gyártott, és forgalmazott pontfuratos kulccsal zárbetétet, ami minőségben és árban sokkal kedvezőbb volt mint a konkurencia, és hát hazai termék volt.

Az X-11 gyártósora már nem itthon lett beüzemelve, hanem a Távol-Keleten, így a kezdeti időszakban volt némi probléma a minőséggel. Ezt mára már orvosolta az Elzett.

Az X-11 zárrendszer tulajdonságai:

  • 11 csap, 6 aktív csap, és 5 passzív csap, a letapogatásos nyitás ellen.
  • Edzett csapok a házban és a hengerben, a kopás ellen.
  • Sav- és magkihúzás elleni védelem.
  • 5 db pontfuratos kulcs, kényelmes működést biztosít, a kulcsokon nincsenek éles fogak.
  • Matt-nikkel felület, a zárbetét külső korrózióját védi, hosszú élettartam.
  • Vészfunkció – a zárbetét mind két felében bent lehet a kulcs, akkor is működik.
  • Fúrásvédelem, zárfésülés elleni védelem.
  • MABISZ minősítés, ajánlás.

Az Elzett X-11-nek már nincs könnyű dolga a hazai piacon, sok gyártó terméke szintén tudja hozni ugyanezt a minőséget és tulajdonságot, nagyon hasonló árban. Amit itt meg is említenék, pl. az Abus D10.

De az Elzett mindig is “hazai” terméknek fog minősülni, így sokan választják ezt.

Méretválasztéka, szintén a 30×30 mérettől kezdődik, és egészen 45×50 mm-ig lehet belőle kapni. 5-5 milliméteres oldalankénti ugrásokkal.

A budapesti Kulcskirály zárszaküzletben minden méretű és típusú Elzett zárbetétet megtalál.

Keresse a hazai Elzett termékeket a Kulcskirályban! Ne feledje, üzletünk csak a pesti oldalon, a Nyugatinál található, nincs másik üzletünk! A jó árakat csak nálunk kapja meg, méghozzá az év minden napján!

Mul-T-Lock zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest