Kulcsmásolás

Továbbra is a fő irány a kulcsmásolás

A kulcsmásolásban olyan szakmai múlttal rendelkezünk, amellyel SENKI MÁS. Egyes cégek versenyeznek azon, hogy az üzletünkben ott legyen a termékük és másoljuk a kulcsukat, mert presztízs a Kulcskirályban ott lenni.

Éves szinten több százezer kulcs, amit lemásolunk. Bár mi nem mondjuk, hogy nem hibázhatunk (mert csak az mond ilyet, aki nem csinál egyet sem), de nagyon-nagyon ritka eset az, amikor egy nálunk lemásolt kulcs nem működik.

Az biztos, hogy a műanyag ajtókban lévő vasalatos ajtózárakhoz gyárilag beszerelt Qreentec, Roto, vagy BKS kulcsait minden gond nélkül lemásoljuk.
Ezekből ráadásul több százat tartunk raktáron, így közintézményeknek, cégeknek is lehetősége van akár nagyobb mennyiséget rendelni.

Fogazott kulcsok másolása

Ezeket elsősorban kétfajta gépen másoljuk: Silca Professional és Silca Speed. Ezeken a gépeken lehet elkészíteni az összes olyan kulcsot, amelyeket függőlegesen kell a zárba helyezni. Ez lehet Elzett, Kaba, Fab, Evva, Biztibuk (hevederzár kulcs), Nova, Cas, Icsa, Abus, stb.

Kéttollas kulcsok, egytollas kulcsok másolása

Az egyszerűbb tollas kulcsok alumínium spiáterből készülnek, és számozás alapján lehet őket készen vásárolni. Ilyenek a Soproni Lővér, vagy a Midi zár kulcsok, de még a fazon kulcsokat is ide lehet sorolni.
Ezekből is több száz féle lehet, ráadásul manapság mindenféle egyéb számozott kulcsok is forgalomba kerülnek, így mindenképpen látnunk kell a mintát.
Esetleges elvesztés esetén pedig mindenképpen hozza el a zárat, mely alapján tudunk a zárba való kulcsot készíteni.

Tollas kulcsok készítése

Elsősorban egy Silca Omnia Max kulcsmásoló gépet használunk, mert ezzel bármilyen hosszúságú és egyedi nútozású kulcsot el lehet készíteni, a megfelelő nyersanyag kiválasztása után.

Ezen a gépen készítjük a kéttollas biztonsági zárak kulcsait, melyek elsősorban olyan márkákat képviselnek, mint pl. Viro, Cerutti, Sab, Mottura, Cisa, Dierre, Moia, Potent, stb.

De kéttollas kulcsok közé soroljuk még az Elzett patkó formájú zárját is, melyhez még mindig rengeteg kulcsot készítünk.

Kiemelnénk, hogy az országban egyedüliként, Garay kulcsot zár nélkül is készítünk, mégpedig tökéletes másolatot! Erre rajtunk kívül senki nem képes!

Páncélszekrénykulcs sem jelent problémát.

További tollas kulcskészítő gépünk egy Silca Tech 3, amivel vékony lamellás, 1 mm nútos kulcsokat is képesek vagyunk másolni, illetve postaláda zárhoz a lyukas tollas kulcsok másolását is vállaljuk!

zárbetét, zárbetét Budapest, zárbetét pláza, kulcskirály

Pontfúrt kulcsok másolása

Nincs is alkalmasabb gép a tökéletes pontfuratos kulcsok készítésére, mint a Silca Matrix SX.
Ebből a gépből rögtön kettőt is használunk, és sokszor még ez is kevés. Minden pontfúrt kulcsot, vagy mart kulcsot ezen készítünk. Szinte minden gyártónak van egy ilyen típus is a termékpalettáján.

Pontfúrt másoló gépen készül az összes olyan autókulcs, aminek a pengéjében egy folyamatos járat van kialakítva.
Ezt a marást akár hozott anyagra is elvégezzük, de természetesen mindenféle autókulcsot le tudunk másolni.
A Ford kulcsokat gyári méretűre készítjük, szintén ezen a gépen, egy speciális adapter segítségével, kódsor alapján.

Autókulcsok másolása, immobilizeres kulcsok készítése

A Kulcskirály inmobilizeres kulcsok készítésével is foglalkozik.
Ebben több gyártó terméke is a segítségünkre van. Ezeket kód alapján egy Silca Futura automata gépen készítjük, a chip másolást már a Silca Fast Copy Plus-on, illetve egy Mbox kiegészítővel.
Ezzel gyakorlatilag a VW csoport autóinak kulcsait 2012-ig bezárólag biztosan meg tudjuk csinálni.

Az autókulcsnál mindig fontos az autó pontos típusa, gyártási éve, mert az alapján tudjuk, hogy körülbelül melyik féle chip-pel készült az autó.
1995-től minden autóban van elektronikus indításgátló, mi annak a kiiktatásával nem foglalkozunk.

A BKS zárbetétek kulcsainak másolása

Gyakran alkalmazzák a műanyag ajtóban a BKS zárbetéteket. Ezek a zárbetétek, mint említettük, a szerelő zárbetétek, amelyekhez általában 3 darab fogazott kulcsot adnak.

Ezek a BKS kulcsok gyorsan elkészülnek. A kulcsmásolás nem igényel különösebb előkészületet, csak behozzák a kulcsot, és szakembereink pár perc alatt elkészítik a másolatokat és, akár helyben megvárható!

Minőségi BKS kulcsokat is készítünk, pl. BKS WS 50, vagy BKS Janus kulcsok. Ezek a kulcsok jó minőségűek, pontosak, többszöri másolásra is alkalmasak.

VBH kulcsmásolás

Műanyag ajtózár kulcsok pl. a VBH feliratú kulcsok is, amikből több tízezer van forgalomban, mind a mai napig.

Ez nem egy rossz minőségű zárbetét, a gond itt is az, hogy gyárilag csupán 3 db kulcsot adnak. Ez pedig kevés szokott lenni. Elég nagy feje van a kulcsnak, így könnyű felismerni.
A VBH kulcs és zárbetét Szlovéniában készül a Titan gyárban, így abszolút jó minőségű, európai termékről beszélhetünk.
A VBH kulcsoknak a másolása egyszerű, csak egy mintakulcsra van szükség, és kollégáink perceken belül a kívánt mennyiséget lemásolják.

ROTO – TORO – kulcsmásolás

Mint vasalatgyártó cég, a Roto Elzett (mára már csak ROTO), zárbetéteket is készít. Ajtóvastagságtól függően készül több mint 20 féle méretű europrofilos hengerzárbetét.

Minden olyan kulcsot, amit a Kulcskirály szakemberei készítenek, másolnak, megjelölünk. Erre több dolog miatt van szükség.
A jelöléssel vállaljuk azt, hogy a kulcsot mi készítettük, és erre garanciát adunk.
Rossz, vagy nem megfelelő kulcs esetén, könnyen be tudjuk azonosítani a másolt kulcsot a jelölés által, így nincs szükség semmilyen bizonylatra reklamáció esetén.

Ez legtöbbször olyankor fordul elő, amikor már nem az eredeti kulcsot hozzák, hanem a sokadik másolatot, már TORO felirattal.

Ilyenkor nemcsak a jelet ütjük a kulcsba, hanem azt is, hogy hányadik másolat, mert semmilyen kulcsot nem lehet másolni a végtelenségig.

GreenteQ kulcsmásolás

Többnyire egy egyszerű, fogazott kulcs, a zárbetét pedig használható egy darabig, de komoly biztonságot nem nyújt.
3 db kulcsot adnak hozzá a beszereléskor, így vagy a zárbetétet kell cserélni egy jobb, drágább típusra, vagy másoltatnak hozzá extra darabot. Bravo Professional olasz  gépünk végzi ezen munkafolyamatot, majd a sorjázás következik, és végül ellátjuk a garancia jellel.

Egyéb, műanyag ajtózárak kulcsmásolása

Az szinte biztos, hogy ha az ajtógyártó céggel nem egyeztetünk előre, hogy milyen zárat szeretnénk a műanyag ajtónkba egy olcsó, egyszerű zárbetét lesz beszerelve, aminek a kulcsait könnyedén tudja a nálunk sokszorosítani.

Azért is ajánljuk magunkat másokkal szemben, mert itt is lehetnek olyan kivételek, amit esetleg más nem vesz észre, mert csak a kulcsnak a fejére koncentrál. Közben meg kiderül, hogy másféle kulcsból is meg lehet csinálni, akár kedvezőbb áron, jobb minőségben.
Mi erre mindig odafigyelünk!

 

Nyerskulcsainkat több mint 50 különböző helyről szerezzük be, és választékunk meghaladja az 1000 féle kulcsot.

Jöjjön el bátran a Kulcskirályba, tegyen egy próbát, nem fog csalódni!