Mauer zárbetétek

A Mauer-ről

A német-holland érdekeltségű Mauer Locking Systems Ltd. Európa egyik legdinamikusabban fejlödő zárgyártója. A termékkínálatban kiváló minőségű és magas biztonságfokozatú zárbetétek, elektronikai zárak és beléptető rendszerek, bevésőzárak, lakatok, széfek, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek szerepelnek.

A gyárban folyó kutatások, fejlesztések és a legmodernebb gyártási eljárások, valamint a korszerű berendezések alkalmazása garantálja a termékek folyamatos kiváló minőségét és megbízhatóságát. A Mauer termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi és hazai szabványoknak és biztonsági minősítéseknek - ISO 9001/9002, VdS, SKG, MABISZ.

2005 szeptemberében került átadásra a Mauer vadonatúj 10.000 nm-es gyáregysége. Az épület reprezentatív külső megjelenésével összhangban a legmodernebb gépek kerültek a gyártási folyamatba, ezzel is biztosítva a termékek állandó magas minőségi színvonalát.

A Mauer termékek, zárrendszerek minőségét, biztonságát választották többek között a McDonald's, Adidas, Lidl, Penny Market, E.ON, a Magyar Köztársaság Gazdasági Minisztériuma, Szerencsjáték ZRt., a Magyar Országos Közjegyzői Kamara, a Magyar Államkincstár, az Egyesült Államok Magyarországi Nagykövetsége, Richter Gedeon Rt., Fiat Magyarország Kft., valamint nagykereskedői és viszonteladói partnereinken keresztül országszerte több, mint félmillió egyéni felhasználó. A MAUER termékekre a magyarországi vezérképviselet 10 év garanciát vállal!

2014-ben beavatták a legújabb Mauer gyárat Hollandiában. Itt csúcskatégóriás zárbetéteket, zárrendszereket és beléptető rendszereket gyártanak.

NW5 zárbetét

Az NW5, a Mauer új csúcskategóriás modellje, a legkorszerűbb gyártástechnológiával készült, egyedülálló műszaki megoldásokat felvonultató zárbetét, amely védve van törés, kulcsütéses (bumping key) nyitás, fúrás, sav, letapogatás, magkihúzás ellen. Ötszörös védelemmel rendelkező speciális zárbetét. Öt darab méretezett aktív hengercsappal és öt darab passzív csappal (amelyek 10 fokkal megdöntve helyezkednek el a betétben) fokozott védelemet biztosít a zárfésüléses módszer ellen. A kulcsba mart ékpálya lamellákat mozdít el a betétben. Amikor a kulcsot behelyezzük a cilinderbe három aktív hengercsap a lamellákba lévő fúratokba nyomódik és a zárhenger elfordítható. Kulcsokba integrált görgők megnehezítik a kulcsok illetéktelen másolását. A törés elleni védelmet egy speciális erősített, összetett tolókavívő és erősített híd kombinációja biztosítja.

NW4 zárbetét

Az NW4 a Mauer csúcskategóriás zárbetétje, szerkezetében és kialakításában számos új megoldás található, amivel minden biztonsági igényt képes kielégíteni. A zárbetétbe és kulcsába négy különböző biztonsági megoldást építettek egyszerre. Zárcsapos védelmi rendszer amely rendelkezik öt darab méretezett aktív hengercsappal és öt darab passzív csappal (amelyek 10 fokkal eldöntve helyezkednek el a kulcsban).  A kulcsba mart ékpálya lamellákat mozdít el a betétben. Amikor a kulcsot behelyezzük a cilinderbe három aktív hengercsap a lamellákba lévő furatokba nyomódik és a zárhenger elfordíthatóvá válik. A törés elleni védelmet egy speciális erősített, összetett tolókavivővel oldották meg. Ez a Mauer egyedülálló szabadalmaztatott megoldása.

Redline Elite 2 zárbetét

A RedLine Elite 2-nél ugyanazt a megoldást alkalmazza a Mauer, mint a Guard Millenium-nál: a zárbetét külső oldalán pontosan meghatározott mélységű bevágást tették, amely áthelyezi a cilinderek hagyományosan leggyengébb pontját a szerkezet közepétől az első harmadához. Erős külső oldalirányú nyomásnál vagy csavarásnál, a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik. A törést követően a megmaradt, működőképes zárbetétrész az ajtó belsejében helyezkedik el, ezzel lehetetlenné téve az ismételt zártörési kísérletet. A felfúrás elleni védelem a törés után megmaradó részen került kialakításra, ezáltal a zárbetét felfúrása is komoly akadályba ütközik.

Elite Xtra zárbetét

Az Elite Xtra modell megtervezésekor a MAUER gyár mérnökei pont ezeket a szempontokat részesítették előnyben. Elkészítettek egy kiváló minőségű, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsprofilú zárbetétet, ami a legjobb ár/érték arányt biztosítja felhasználóinak a magyarországi biztonsági zárbetét piacon. Az Elite Xtra zárbetét 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok kulcsütéses (bumpingkey), magkihúzás, manipulációs nyitás és sav ellen védik a zárbetétet.

Elite

Az Elite zárbetét család megtervezésekor a MAUER gyár mérnökei pont ezeket a szempontokat részesítették előnyben. Elkészítettek egy kiváló minőségű, biztonságos, védett kulcsprofilú zárbetétet, ami a legjobb ár/érték arányt biztosítja felhasználóinak a magyarországi biztonsági zárbetét piacon. A zárszerkezet 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok magkihúzás (dugóhúzómódszer) és manipulációs nyitás ellen védik a zárbetétet.

Mauer, Mauer zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Mauer, Mauer zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Mauer, Mauer zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Mauer, Mauer zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét