Titan zárbetét

Általánosságban a Titan zárbetétekről

Minden Titan zárbetét a szlovéniai Kamnikban található gyárüzemben készül. Jelenleg a Dom német zárgyártó felügyelete alatt.

A Titan zárbetétek minősége az olcsóbb K1 típustól kezdődően már nagyon jónak mondható.

A Kulcskirály üzlet már több évtizede forgalmazza folyamatosan a K1 zárcsalád teljes méretszortimentjét. Olyan zárrendszereket készítettünk ebből a típusból, ahol a kulcs másolásvédelme nem követelmény, de több száz zárbetétet kellett, hogy működtessen több ezer kulcs.

Több lakópark kiegészítő helyiségeit láttuk el ezzel a zárrendszerrel, mert tudtuk, hogy nem csak a garanciális időszakot fogja kibírni, hanem akár évtizedekig is gondtalanul tudják majd használni. A kulcs erős vas kulcs, amit nagyon pontosan lehet másolni. A zárban lévő csapok pedig szintén kimagasló kopásállósággal rendelkeznek. A csapok variációinak köszönhetően pedig nagyon jól főkulcsozható.

Minden Titan zárbetét elérhető egyoldalas kivitelben, illetve hevederzárba történő felhasználáshoz fogaskerekezhető. Bármelyik típusra kérhető forgató gomb, vagy pánik funkció.

A Titan zárbetétek anyaga sárgaréz, de vagy fényes nikkel felülettel, vagy matt nikkel felülettel kapható. Egyedi felületkérés csak nagyon nagy mennyiség esetén érhető el (több ezer darab).

Minden Titan zárbetétre 12 hónap garanciát vállalunk, amennyiben a pótkulcsok nálunk készülnek.

A Kulcskirályban csak azokat a típusokat tartjuk raktáron, amelyeket napi szinten keresnek . A Titan zárbetétekből sokkal többféle létezik, de nem mindegyik típus található meg nálunk. Egyedi rendelés esetén, előre fizetéssel, lehetőség van megrendelni az alábbi típusokat.

Titan K1

Egyedi zárás és zárrendszer elemeként is elérhető. Ezt a típust folyamatosan tartjuk raktáron, kulcsaiból több tízezret másolunk évente.

A zárbetét méretválasztéka nagyobb mint a konkurens termékeké, a zárbetét lakattal is összekódolható, amit szintén raktáron tartunk.

Gombos és pánikfunkciós típusok elérhetőek belőle. Az összes hevederzár típusba beilleszthető.

Az ár / érték aránya nagyon jó.

Titan zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest

Titan K1 zárbetét ára

30×30 méretben 3-4 ezer forint között elérhető, igény szerint bármennyi kulcsot lehet hozzá kérni. Alapból három darab kulcsot tartalmaz.

Mabisz besorolása 4. osztály, de többet tud, mint más 5-ös besorolású zárbetét.

Titan K5

Titan K5 zárbetét Mabisz 5-ös besorolású, fúrás-, sav- és finomnyitás ellen védett. Népszerű zárbetét amit kedvező árának köszönhet. Nem másolásvédettek a kulcsai, így több helyen is lehet Titan K5 kulcsot másolni.

A szlovén Titan gyár több mint 20 éve készíti ezeket a zárbetéteket. Aki igazán megbízható zárat keres közepes árfekvésben, annak ajánljuk.

Hevederzár számára fogaskerekezhető, bármilyen biztonsági ajtóba beszerelhető. Méretválasztéka elég nagy, akár 70×70 mm méret is elérhető belőle.

Gombos és pánikfunkciós kivitelt is tudunk készíteni. A gombos zárbetétnél minden esetben pontosan meg kell határozni a zárbetét belső oldalának a hosszát.

Azonos zárlatú- és főkulcsos rendszereket készítünk, nagyságtól függően, rövid határidővel.

A Titan K5 zárbetét kulcsainak mind a két oldalát egyformán lehet a zárbetétben használni.

Évente több ezer ilyen pontfúrt kulcsot másolunk, a tapasztalatunk az, hogy nagyon jó minőségűek, kulcsmásolóink minden esetben gyári nyerskulcsot használnak. A kulcsmásoló gép a legmodernebb Silca Matrix Professional.

Titan zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest

Titan K5 ASC zárbetétek

A K5 újabb, tovább fejlesztett változata. A belső szerkezete megegyezik a K5 zárrendszerrel, csak a ház külső része törésvédett könnyítéssel lett ellátva. Igen népszerű több zárbetét márkánál is ez a módszer, árban lényegesen olcsóbb megoldás mint egy erősebb, alsó törésvédelmi híd kialakítása.

Hogyan működik ez a törés védelem? – pontosan letörhető a zárbetét a könnyített hosszban, így nem a rögzítőcsavar közepénél esik ketté a zárbetét. Ez a védelem maximum 10 mm túllógás esetén eredményes. Ennyit védenek a törésvédő pajzsok.

Titan K66 ASC zárrendszer

Titan zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét BudapestA szlovéniai gyár legújabb közép-felső kategóriás terméke. Kulcsai már alpakka kulcsok, amik jó forgácsolást és hosszú élettartamot biztosítanak.

A zárbetét ASC megoldással van ellátva, ami azt jelenti, hogy a zár mind a két oldalán könnyítve van. A törés elleni védelem van így megoldva, ilyenkor nem a zárbetét csavarfuratnál törik. Ezen felül védett még fúrás ellen, finomnyitás ellen, és savazás ellen is.

Mabisz minősítése 6-os szintű, ez a legmagasabb. Rendelkezik másolásvédett kulccsal is, de van belőle olyan kulcsprofil is, ami nem másolásvédett.

Titan 100 / Titan T 200

Magasan védett zárbetétek. Többnyire ezek projektekben, zárrendszerekben vesznek részt, lakosság részére ritkán kerülnek értékesítésre. Másolásvédett kulcsait csak biztonsági kódkártyával lehet másoltatni, és csak bizonyos kulcsmásolóknál.

A Kulcskirály zárszaküzlet jogosult ezen Titan kulcsok másolására. Minden esetben fontos azonban a biztonsági kártya megléte. Hoszabb szállítási határidővel lehetőség van Titan T100 és Titan T 200 típusú zárbetét rendelni. A szállítási határidő körülbelül 2-3 hét. Minden ilyen Titan felsőkategóriás zárbetéthez 3 db kulcs tartozik.

Titan I6

Pontfuratos ÚJ zárbetét rendszer. Az I6-os zárbetétek a K5 újított típusai. Hosszú, karcsú kulcsnyaka miatt könnyen szerelhető bármilyen pajzzsal felszerelt ajtóhoz. Az ajtó típusa lehet akár kínai ajtó is. A zárbetét ára nagyon kedvező, főleg, hogy tudjuk, ez is Európai gyárban készül, Szlovéniában, és nem Kínában. Méretválasztéka átlagosnak mondható, a 30×30 mm mérettől a 45×50-es méretig, oldalanként 5-5 mm variációban kapható.

Kulcsait másoljuk, igény esetén forgató gomb vagy pánik funkció kérhető bele. A pontfúrt kulcs mind a két fele szimmetrikusan használható, ez is megkönnyíti a nyitás-zárást, a mindennapi használatot. Bármilyen hevederzárhoz lehet fogaskerekezni. Egy zárbetéthez 5 darab biztonsági kulcs tartozik. Minden Titan I6 zárbetét doboza tartalmaz még a kulcsokon kívül rögzítőcsavart és egy biztonsági kódkártyát. A kártya szerepe, hogy akár távolról, postai utánvéttel is lehessen kulcsot rendelni. A hengerzár neve egy technikai dolgot rejt magában, a zárbetét hat csapos kivitelű, melyek megfelelnek minden nemzetközi minősítésnek. A Mabisz az 5-ös kategóriába sorolja.

A Kulcskirályban minden Titan i6 zárbetét méretet raktárról tud vásárolni, azonnal.

Titan zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest