Assa zárbetét

AZ ASSA ABLOY HUNGARY KFT.-RŐL

Az Assa Abloy Hungary Kft. 2000 júniusában alakult, mint az ASSA ABLOY multinacionális vállalatcsoport magyarországi leányvállalata.

Az Assa Abloy a világ első számú zár- és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalata, a világ majd összes pontjára kiterjedő értékesítési és szervizszolgáltatásokkal.

Az Assa Abloy Hungary Kft. célja, hogy a hazai zár és biztonságtechnikai piacon a lehető legszélesebb termék és megoldáskínálattal legyen jelen és minden olyan ügyféligényt, amely célként a biztonságot, a biztos beszállítói és szervizhátteret, de emellett a minőséget, mint a biztonságtechnikában vállalati filozófiánk szerint legfontosabb igényt szem előtt tartva, szolgálja ki.

Mint a világ legnagyobb zár és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalatának magyarországi képviselője a specifikus ügyféligények legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében az alábbi üzletágakon keresztül vannak jelen a hazai piacon.

ABLOY NOVEL ZÁRBETÉT

 Az Abloy cilinderek alapja az egyedülálló, szabadalmaztatott, rotációs, lamellás szerkezet – csapok, és rugók nélkül! Ez biztosítja, hogy gyakorlatilag nem letapogathatóak, valamint rendelkeznek blokkoló rendszerrel, amely megfogja a lamellákat, ha a kulcs és a cilinderkombináció nem egyezik, tehát a megfelelő kulcs nélkül nem lehet kinyitni!

Mechanikus hengerzárbetét abszolút védelmi szinttel.

Fúrás, finomnyitás, letapogatás, manipulációs nyitás, illetve letörés elleni abszolút védelemmel el van látva, tehát a megfelelő kulcs nélkül nem nyitható. A zárbetétek mérete könnyen változtatható toldókkal. Törvény és világszabadalmak által védett profil (Magyarországon is bejegyzett), kiemelkedően nagy vezérkulcsos rendszer esetén pedig saját kulcsprofil lehetősége is igényelhető.

Kulcsellenőrzési szerződés megkötésével járó vezérkulcsos rendszerek kialakítására is alkalmas.

Egy vezérkulcsos rendszerben akár hengerzárbetét és lakat is kombinálható.

Kivétel:

  • Egyoldalas hengerzárbetét 10/32 - 10/132 méretig
  • Kétoldalas hengerzárbetét 32/32 - 132/132 méretig
  • Gombos hengerzárbetét 32/32 – 132/132 méretig
  • Euro/DIN, finn, UK ovál, ausztrál, skandináv profil kombinálható egy vezérkulcsos rendszeren belül.
Titan zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Titan zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét