Kaba zárbetét

Kaba Biztonságtechnikai Zrt.

A biztonságos otthonok és a zárrendszerek szakértője

A korábbi Kaba Elzett, jelenleg Kaba Zrt. egyedülálló biztonságtechnikai termékválasztékával a magyar tradíciót és a nyugat-európai csúcsminőséget ötvözi. A budapesti székhelyű Elzett Művek jogutódja 1919 óta piacvezető a zárak, lakatok gyártásában. Az Elzett termékek hengerzárbetétek, épületzárak, bevésőzárak, lakatok és egyedi zárrendszerek köré csoportosíthatók.

A vállalat 2001 óta a svájci Kaba csoport tagja, mely meghatározó szerepet tölt be az integrált beléptető-rendszerek piacán, és egyedülálló kínálattal rendelkezik a hagyományos mechanikus és mechatronikus (elektronikával kombinált mechanikus) zárrendszerek területén. A cégcsoport termékportfoliójában a Silca nyerskulcsok, hagyományos és transzponderes kulcsmásoló gépek; Mas, Mauer, La Gard széfzárak; Gallenschütz biztonsági- és automata ajtók, valamint hotelzárak is megtalálhatók. A Kaba csoport 60 országban, 70 gyártó- és fejlesztő egységgel, valamint kereskedelmi központtal működik.

Hengerzárbetétek

Kínálatunkban a legegyszerűbb alaptípusokból, a legkomolyabb biztonsági követelményeknek megfelelő hengerzárakig, a fogazott kulcsos hengerzárbetétektől a fúrtpontos és megfordítható kulcsos rendszerig a legteljesebb választék megtalálható. Termékeink közül legnépszerűbbek a tradicionális Elzett hengerzárak, amelyek mind a családi házak, mind a társasházak esetében közkedveltek. Nagyobb zárrendszerekhez, speciális biztonsági követelményekhez a GEGE és a KABA rendszereket ajánljuk.

Kaba Elolegic

Kaba ExperT és Gege pExtra hengerzárbetétek elektronikával továbbfejlesztett változata. Egyedülálló kivitellel rendelkezik, nagy területű adatbázissal amely képes maximálisan 200 felhasználói csoportot, és 2400 felhasználót tárolni magában. 8 időzónát képes megkülönböztetni és lehet bele programozni ünnep- illetve szabadnapokat is, a rugalmas felhasználás érdekében. Saját eseménynaplóval rendelkezik, beépíthető Kaba és Gege rendszerekbe, kivitele miatt könnyedén belehet építeni, de akár egy zárlati rendszer elemeként is rendelhető.

Kaba ExperT

Sugárirányú csapsorok változtatható pozícióval

A Kaba experT magas fokú másolásvédelmi funkciókkal és manipulációs nyitás elleni védelemmel felszerelt zárbetétrendszer. A kulcsot szinte lehetetlen másolni, mert a „kód” nem fúrással, hanem egy speciális marással kerül a kulcsra és a bevezető élekre egyaránt.

Csapsorai 4 pozícióba helyezhetők, ez a speciális megoldás nemzetközi szabadalommal rendelkezik több, mint 20 országban. Az expertT rendszer magas permutációs kapacitásával ideális megoldás nagy bonyolultságú, védett zárrendszerekhez.

 A 4 csapsorban 22 edzett csap helyezkedik el, magas kombinációs számot biztosítva kulcsok készítésénél. Egy darab zárbetéthez 3-5 darab kulcsot biztosítunk, speciális kulcsmarással. 12 színben kaphatóak „smart” kulcsjelölők, amelyekkel egyszerűbbé tudja tenni azonosításukat. A zárbetét matt-nikkel kivitelben kapható, védett kulcsprofillal rendelkezik, magas fokú másolás- és manipulációs-, kulcsütéses- és finom nyitás, illetve magkihúzás elleni védelemmel. A kulcs-, és zárutánpótlás szigorúan csak gyári körülmények között, jelszó és kódkártya ellenében lehetséges, boltunkon keresztül. A zárbetét magas védelemmel rendelkezik, masszív szerkezetű, T90-es tűzállósági értékkel. Opcionálisan kérhető vészfunkciós kiszerelésben, törésvédelemmel, vagy akár acélházas kivitelben. Beilleszthető fő- vagy vezérkulcsos rendszer elemeként.
át tudunk biztosítani.

Kaba, Kaba zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Kaba, Kaba zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét