Mul-T-Lock zárbetétek

A Mul-t-lockról általánosságban

A Mul-T-Lock az Assa Abloy csoport tagjaként, világszerte vezető szerepet játszik a biztonságtechnikai megoldások piacán. A termékfejlesztésnek és a világszínvonalú gyártási technológiának köszönhetően termékeink valamennyi piaci szegmensben, legyen szó iparról, kereskedelemről, közigazgatásról, vagy lakossági felhasználásról messzemenően kielégítik a legigényesebb felhasználói elvárásokat is. Termék skálánk a mechanikus zárbetétektől és lakatoktól kezdve, az elektromechanikus rendszereken át a zárástechnikához tartozó kiegészítők széles választékáig terjed.

A Mul-T-Lock Ltd-t 1973-ban alapította két fiatal vállalkozó Avraham Bachri és Moshe Dolev, az izraeli Yavne-ban. Napjainkra egy világszerte ismert piacvezető vállalkozássá vált a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező zárszerkezetek piacán.

A Mul-T-Lock az évek során számtalan nemzetközi szabadalmat jegyzett be, melyek valamennyi termékben (cilinderek, zárak, lakatok, elektromechanikus zárak, kulcsmásoló gépek) megjelennek a mindennapok során.

Az elért sikerek és a nemzetközi elismertség a termékek egyedi tervezésnek, a magas minőségi elvárásoknak, a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodásnak, valamint a kiváló szerviz és ügyfélszolgálati tevékenységnek köszönhető.

A Mul-T-Lock 2003-ban került a világ legnagyobb zár gyártó csoportja az ASSA ABLOY tulajdonába. Világszerte 30 ezer dolgozó közreműködésével a cégcsoport éves árbevétele meghaladja a 3 milliárd dollárt.

Valamennyi Mul-T-Lock® termék rendelkezik a legszigorúbb nemzetközi minősítésekkel, mint az ISO 9001:2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPC és A2P. A gyárak és a nemzetközi leányvállalatok az ISO14001 és SI1 8001 szabványok szerint működnek.

Mul-t-lock 7x7

A Mul-T-Lock 7x7 zárbetét nevét onnan kapta, hogy oldalanként 7 csappal rendelkezik melyek a kulcs azonosításáért a felelősek. A 7 csap megléte már egy magasabb letapogatás elleni védelmet feltételez. Kulcsai műanyag fejjel készülnek, melyek kellően masszívak, hogy éveken át szolgálják tulajdonosukat. Több Mul-T-lock 7x7 zárbetét egyidejű használata esetén a csomagban található színes "jelölőpötty" segítségével megkülönböztethetőek a kulcsok.

Break Secure: A legelterjedtebb betörési módszer a zárbetét eltörése ellen nyújt védelmet. A gyártás során zárbetéten egy bevágást készítenek amivel a leggyengébb pont el lett tolva a zárbetét elülső részéhez. Zártörés esetén az így létrehozott bevágásnál törik le a zárbetét megakadályozva hogy a bevésőzárhoz illetéktelenek hozzáférjenek és az ajtót nyitni tudják. Törés után a zárbetét ajtóban maradt része az eredeti kulccsal továbbra is nyitható. A betörési kísérlet után a zárbetét könnyen cserélhető egy másik Mul-T-Lock zárbetétre.

Mul-t-lock Interactive

A Mul-T-Lock Interactive zárbetétek legfontosabb tulajdonsága a szabadalmaztatott technológián alapuló kulcsba integrált, úszó csaprendszer, amely a teleszkópikusan mozgó külső és belső (csap a csapban) csaprendszerrel kiegészítve, maximális védelmet nyújt az ismert betörési módokkal szemben.

A zár kizárólag abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezésekor a speciális külső és belső csaprendszer kiegészítve a szabadalmaztatott úszó csapokkal, megfelelő pozícióba kerül a zárbetétben.

A zárbetétek rendelhetőek azonos zárlattal, illetve gombos változatban is.

Mul-t-lock Integrator

A Mul-T-Lock 7x7 platform továbbfejlesztésével létrehozott normál biztonsági szintet képviselő zárbetét szabadalommal védett fejlesztésekkel kiegészítve a megszokott magas, minőségi szintett képviselve.

Break Secure: A legelterjedtebb betörési módszer a zárbetét eltörése ellen nyújt védelmet. A zárbetéten egy olyan bevágás "B.S." található amibel a zárbetétek leggyengébb pontha ellen tolva a rögzítési ponttól a cilinderek elülső részéhez. Szimmetrikus zárbetéten az egyik oldal aszimmetrikus méretnél mindkét oldal van bevágva. Így zártörés esetén a kikönnyítésnél törik le, megakadályozva, hogy a bevésőzárhoz illetéktelenek hozzáférjenek és az ajtót nyitni tudják. A törés után az ajtóban maradt cilinder az eredeti kulccsal továbbra is nyitható. A betörési kísérlet után a zárbetét könnyen cserélhető egy új zárbetétre.

Az Integrator zárbetét 2023-ig szabadalommal védett profillal rendelkezik, kulcskészítés csak a kódkártya felmutatásával lehetséges boltunkban. Fúrás, finomnyitás, savazás és maghúzás elleni védelemmel rendelkezik, Break Secure funkciós kivitelben is elérhetőek méretek. Magas variációs számú fő és vezérkulcsos rendszereket lehet létrehozni vele. Laponfúrt, mindkét oldalán használható a kulcs.

Rendelhető gombos, pánikfunkciós, fogaskerekes, pánikfogaskerekes kivitelben is.

Mul-t-lock MT5+

Az MT5 platform a Mul-T-Lock legújabb és legmagasabb biztonságot nyújtó szabadalmaztatott mechanikus zárrendszere, számtalan forradalmian új megoldással, mely új szintre emelte a magas biztonságot nyújtó zárrendszerek fogalmát. Új, szabadalmaztatott, teleszkopikus (csap a csapban) csaprendszer. Törés, fúrás, savazás, maghúzás, finomnyitás ellen védett zárbetét.

Három zárási mechanizmus egyetlen zárbetétben, melynek eredményeként a zárbetétek biztonsága és a lehetséges kombinációs szám jelentősen emelkedett. Szabadalmaztatott Alfa rugó a kulcs szár elején, ami a kulcs behelyezésekor összekapcsolódik egy speciális Alfa csappal a zárhenger belsejében.

Egyedi mágneskártya minden zárbetéthez, melynek hiányában a kulcs másolhatatlan. A speciális Mul-T-Lock kulcsmásoló gép csak a mágneskártya adatait leolvasva képes a kulcs duplikálására.

Három darab speciális mintázatú, szabadalmaztatott kulccsal, a kulcsszáron végigfutó egyedi marással.

Mul-T-Lock, Mul-T-Lock zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Mul-T-Lock, Mul-T-Lock zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Mul-T-Lock, Mul-T-Lock zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Mul-T-Lock, Mul-T-Lock zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét