RB zárbetét, a legújabb MABISZ 6-os zárbetét

A Kulcskirály üzlet, a zarbetetplaza.hu oldal fizikális kereskedelmi egysége, teljes méretválasztékkal kezdi el az RB LOCXIS zárbetétek forgalmazását.

A zárbetétek tulajdonságai:

 • Fúrásvédett
 • Magkihúzás védett
 • Anti alligátor védelem (törésvédett)
 • Speciális kulcs a másolás védelemért
 • Szabadalmi védelem
 • Sav védelem
 • Manipulációs védelem (zárfésű, interaktív csapok)
 • Bumping key (kulcsbeütés) elleni védelem

Minden zárbetéthez három darab kulcs tartozik, a kulcsokhoz és a zárhoz pedig egy biztonsági kódkártya. A kulcsokat csak a kódkártya birtokában lehet lemásolni, elkészíteni.

Az RB zárbetétek kulcsai kódszám alapján készülnek, egy speciális kulcskészítő gépen, miáltal növeljük a zárbetét és a kulcs élettartamát.

A méretválaszték között megtalálhatóak olyan méretek is, amelyek csak az izraeli biztonsági ajtókban találhatók meg. Régen több ilyen zárgyártó is jelen volt a zárjaival a magyar piacon, mára már csak egy nagy cég van jelen.

Az RB-LOCKS gyárról röviden

1973-ban Rav-Bariach, másnéven RB-DOORS néven biztonsági ajtókat és szerkezeteket kezdtek gyártani. Mivel minden biztonsági ajtóba zárbetétet is kell tenni, így egy idő után arra jutottak, hogy saját zárbetétet is elkezdtek gyártani.

Szükség esetén ezeket a zárbetéteket a következő szolgáltatással tudjuk ellátni:

 • Fogaskerekezés –  izraeli biztonsági ajtóba
 • Hevederzárba különböző fogaskerék beszerelése
 • Pánikfunkciós zárbetét készítés
 • Forgató gombbal is el tudjuk látni – kényelmi funkció

Egyoldalas, és kétoldalas zárbetétek, szimmetrikus vagy aszimmetrikus kivitelben.

Bármilyen ajtó típusba beépíthető, szabványos méretének köszönhetően, minden ajtózárral kompatibilis. Fejlett és modern technológiai megoldásának köszönhetően kiváló biztonságot tud nyújtani, ezt reprezentálja a MABISZ 6-os fokozat.

Egyéb kiegészítő zárak is kaphatók nálunk, szekrény- vagy postaláda zárat tudunk biztosítani a legmagasabb biztonsági szinttel.

Lakatok különböző kengyel típussal és vastagsággal.

Lakathoz pajzsot tudunk biztosítani.

Gombos felsőzárhoz is tudunk RB zárat biztosítani, így a külső oldalon élvezheti a legnagyobb biztonságot.

Azonos zárlati rendszert tudunk készíteni, így több zárbetétet is nyithat ugyanaz a kulcs.

Fő és vezérkulcsos zárrendszer kialakítása RB zárbetétből!

A magas variálhatóságnak köszönhetően, igen nagy és bonyolult zárrendszert is tudunk készíteni RB LOCXIS zárbetétből. Ebben az esetben a megrendelővel közösen egyeztetünk arról, hogy mi az igény, mit kell tudni nyitni és milyen kulcsokkal. A terv elkészítése után raktárkészletről elkészítjük a zárrendszert.

Fő és vezérkulcsos zárrendszerről bővebb információt itt talál:

http://www.fokulcsrendszer.hu/vezerkulcsos-rendszer/

Az RB zárak magas minőséget képviselnek, elérhető áron. Bármennyi kulcsra is legyen szükség hozzá, azokat üzletünkben elkészítjük.

Az RB biztonsági zárbetét mellett döntöttünk, amikor egy nagyon jó minőségű, megfizethető áru zárbetétet kerestünk. Speciális technológiáinak köszönhetően, a betörés teljesen meghiúsítható egy RB LOCXIS zárbetéttel!

A zárcsere könnyedén elvégezhető, hiszen az ajtók 99% -ban, mindössze a zárbetét rögzítő csavart kell eltávolítani, majd a régi kulcs behelyezésével kihúzzuk a zárbetétet, és betesszük az újat. Ha a helyére került a zárbetétünk, akkor a rögzítő csavarral fixáljuk azt.

Amennyiben nem szeretne a cserével bajlódni, természetesen a zárcserében is tudunk segíteni. Zárszervíz partnerünk a hét öt munkanapján rendelkezésre áll, a zárcsere időpontját itt tudják egyeztetni. http://www.rbzarbetet.hu/zarcsere/

Hol tudok biztonsági zárat vásárolni?Kulcskirály – 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63.

Üzletünkből egy van, nem vagyunk Budán, csak a pesti oldalon vagyunk megtalálhatóak, a Nyugati térnél!

Mit tegyek, ha zárat szeretnék vásárolni?  – A legjobb, ha kiszereli az ajtóból a régi zárat, és elhozza személyesen üzletünkbe. Ha nem tud addig valaki otthon maradni, akkor a kiszerelés után tegye egy vonalzóhoz, vagy mérőszalaghoz, hogy a hosszát le tudjuk mérni. Ha ez megvan, vissza lehet szerelni a régi zárbetétet és meg tudja vásárolni az újat.

Webáruházban olcsóbbak a zárak?  – Igen, lehet, hogy olcsóbbak, de ha véletlenül rosszat vásárol és a csomagolásból már kivette, akkor már nem lehet azt visszaküldeni. A visszaküldés költsége egyébként is a vevőt terheli. Ha valamilyen oknál fogva nem tudja beszerelni, nem fog kapni semmilyen segítséget, egy kb. 200 km távolságban lévő webshop-ból.

Nekünk az a legfőbb problémánk a webes zárak rendelésével, hogy nem előttünk történik a csomagolás, sem a zár kipróbálása, és a méret ellenőrzése. Ha rendelünk plusz kulcsot, ki tudja, hogy mennyit készítenek? – Ezek aggályos dolgok, márpedig a privát értékeink megóvásáról van szó!

Az RB LOCXIS zárbetétet nem lehet webáruházban megvásárolni, mert nem szeretnénk, hogy bárki visszaéljen egy ilyen nagyszerű termékkel.

Számunkra fontos, hogy a MABISZ által legmagasabb 6-os besorolású zárbetétet megfizethető áron tudjuk biztosítani.

A Kulcskirály zárszaküzlet Budapest legnagyobb biztonságtechnikai szaküzlete, ahol több ezer féle kulcsot tud másoltatni, és több mint 10 féle zárbetét típusból tud választani!

abus zárbetét, BKS zárbetét, elzett zárbetét, fab zárbetét, kaba zárbetét, Mul-T-Lock zárbetét