Hogyan válasszunk beltéri ajtót?

Lakásvásárlás vagy felújítás, házépítés esetén mind felmerülő kérdés a beltéri ajtók kiválasztása. Sokszor bele eshetünk abba a csapdába, hogy csak az ajtó küllemét vesszük figyelembe, egy általunk preferált dizájn alapján választunk. Pedig a folyamat jóval összetettebb, sok különböző szempontból érdemes megvizsgálni, hogy valójában mire is van szükségünk. Az ár-érték arány ebben az esetben is fontos […]

Tovább olvasom

Mit tudnak a szállodai zárak?

Aki járt már hotelben, annak biztos feltűnt már az az egyedi zárrendszer, amit a szállodák használnak. Ezeket hétköznapi felhasználásokban nem találjuk meg, kifejezetten a szállodaipar igényei szerint lett fejlesztve.

Tovább olvasom

Miért ne halogassuk a zárcserét?

A halogatás olyan emberi tényező, amit sokan nem tudunk leküzdeni. Amikor valami elkezdi a meghibásodás jeleit mutatni, akkor ahelyett, hogy gyorsan megjavítanánk, általában csak megrántjuk a vállunkat, mondván, hogy még úgyis működik.

Tovább olvasom

5 jel, hogy betörővel van dolgunk

Lakásunk védelme az egyik legfontosabb, amit meg kell tennünk. Bár sokszor biztonságban érezzük magunkat a falak védelmében, léteznek olyan árulkodó jelek, amik arra utalhatnak, hogy valaki kinézett magának. Jöjjön az 5 leggyakoribb jel.

Tovább olvasom