Mul-T-Lock Integrator zárbetét

Kis hazánkban nagyon elterjedt a Mul-T-Lock zárcsalád, ahogy egyre nagyobb a kereslet/kínálat is.

Amilyen a magyar ember, jót, gyorsan és olcsón szeretne vásárolni. Erre nagyon jó választás a Mul-T-Lock család egyik típusa, mégpedig az Integrator védett profilú zárbetét.

Zárak értékesítésében és kulcsmásolásban járatos szolgáltató lévén, nagyon sok olyan hívás fut be hozzánk főleg cégektől, amikor azonos zárlatú rendszert szeretnének az irodaház ajtajainak zárására. Mint említettem, az az igény, hogy legyen nagyon jó, legyen meg gyorsan és olcsón, de azért legyen védett profilú.

Az Integrator zárbetét nem mondhatnánk, hogy magas biztonságot képvisel, maximum egy középkategóriát, viszont fő- és vezérkulcsos rendszer nagyszerűen kialakítható belőle, illetve a gyártó cég a zárbetéthez tartozó kulcsokat szabadalmi védelemmel is ellátta.

Ez annyit jelent, hogy bárki is akar másolatot készíteni a kulcsból, az csakis a kódkártya felmutatásával teheti meg. Amit azért tudni kell, hogy ahogy 7x7 zárbetét, úgy az Integrator is Kínában készül, mint több ezer más dolog, ami Magyarországon megtalálható.

Tulajdonképpen az Integrator belseje ugyanaz, mint a 7x7-é, csak az egyik csap úgy van kialakítva a hengerben, hogy ezáltal ne lehessen könnyedén másolatot készíteni róla.

Ár-érték arányát nézve, nem rossz ez a zárbetét, és nagyon népszerű, mert a másolásvédő kártya a 7x7 fölé emeli, viszont nem kerül annyiba, mint az Interactive.

A biztonság tekintetében a finomnyitásnak nem áll ellent, simán ki lehet nyitni, törés ellen sincs védve. Van benne egy fúrásvédelem, de nem igazán jellemző, hogy a betörők fúrógéppel járkálnának, sem pedig, hogy a nagyobb irodaházak belső ajtajaira extra fúrás- és törésvédelemre volna szükség.

Őszintén megmondom, ha választani kéne, én nem raknám a bejárati ajtóba, sem pedig hevederzárba, mert ezeknek a biztonsági követelményeknek már nem felel meg. Ellenben az irodaház főkulcsrendszeréhez kiválóan használható, mert kitűnően lehet kódolni. Az irodaházakban egyébként biztonsági szolgálat van, így a betörési kísérleteknek nem igazán vannak ezek a betétek kitéve.

A forgalmazó korrektségének köszönhetően a csomagolási dobozon fel van tüntetve, hogy Kínában készül. Nem sok olyan zárszaküzlet van, mint a miénk, Kulcskirály, ahol naprakész szaktudással azonnal kódolni tudják ezeket a zárbetéteket, illetve kulcsot másolnak hozzá, felfogaskerekezik, és igény szerint, fő- és vezérkulcsos zárrendszereket készítenek belőlük, kiszámított terv alapján, rövid határidőn belül.

Legyen az magánszemély, cég, irodaház, akinek vezérkulcsos zárakra van szüksége, keressen minket! Mi felmérjük, kiszámoljuk, összerakjuk Önnek az Integrator védett kulcsos zárbetétjeit!

KULCSKIRÁLY – 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

zárbetét, zárbetét BQudapest, zárbetétpláza, zárbetétpláza Budapest, RB zárbetét, RB zárbetét Budapest
zárbetét, zárbetét BQudapest, zárbetétpláza, zárbetétpláza Budapest, RB zárbetét, RB zárbetét Budapest