Gege zárbetét

Szabadalmaztatott mechanikus védelem

A Gege pExtra egy speciális másolásvédelmi funkciókkal felszerelt mechanikus zárbetét rendszer. A kulcsprofilba átlósan bemart, elágazó horony megakadályozza a betörési és manipulációs kísérleteket valamint védelmet nyújt az illegális kulcsmásolásokkal szemben. A Gege pExtra hengerzárbetétben egy speciális, központi csap található, amely védelmet biztosít a kulcsütéses nyitási módszerrel szemben (bumping key).

A zárbetét magas biztonsági fokozatú, 5-7 edzett csappal rendelkezik amelyek változatossága magas kombinációs számot eredményez. A zárbetéthez 3 darab kulcsot lehet kapni, illetve az átmenő csavart, s egy biztonsági kártyát, amelynek felmutatásával másolható/gyártható hozzá kulcs. Védett profillal rendelkezik, azaz saját profillal rendelkezik boltunkban ez a zárbetét, máshol nem tudnak hozzá kulcsot készíteni. A zárbetét megnövelt fúrásvédelemmel rendelkezik, amely megnehezíti a behatoló számára a zár manipulációját, roncsolását. Egyéni szabadalmának köszönhetően speciális kulcsprofillal rendelkezik: átlós bemetszés, elágazó horony a kulcsprofilon. Többek közt összetett védelmet nyújt maghúzás, finomnyitás, kulcsütés (bumping key) ellen, illetve T90-es fokozatú tűzállósággal rendelkezik. Opcionálisan kérhető a vészfunkció vagy aktív profil ellenőrző csap beszerelésével együtt. A zárat belehet szerelni zárlati rendszerekbe (fő- vagy vezérkulcsos rendszerbe).

Gege ANS2 zárbetét

A „Stop-kulcs” (ANS) szabadalom fokozott védelmet nyújt az illegális kulcsmásolásokkal szemben. A kulcs speciális kiképzése, valamint a hengerben elhelyezett ütköző komoly védelmet nyújt a nyitási manipulációkkal szemben. A zárbetét 5 darab speciálisan edzett csappal rendelkezik. Egy garnitúrához alapból 6 darab kulcs kapható. A zárbetét teste matt-nikkel kivitelben van forgalmazva, s kulcsprofilja védett, azaz csak adott helyeken lehet másoltatni (esetünkben a nálunk kapható profilt csak itt lehet másoltatni). A zárbetét többszintű védelemmel van ellátva, amelyek megnehezítik a zárak manipulálását az alábbi védelmekkel: fokozott fúrásvédelem, magkihúzás-, finomnyitás elleni védelem. A zár rendelkezik egy speciális „stop” pozícióval, amelyet igénye alapján állíthat be. A zárhoz kulcsokat kizárólag a biztonsági kódkártya felmutatása után lehet másoltatni, ezáltal is védve magát attól, hogy illetéktelenek tudják sokszorosítani kulcsát. A zár a T60-as szabványú tűzállósági értékkel rendelkezik, azaz egy órás állóságot biztosít a tűzzel szemben. Opcionálisan vásárolható vészfunkciós kiszerelésben, gombosan, illetve kulcsütéses nyitás elleni védelemmel. A termékre 3 év garanciát adunk.

Gege, Gege zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Gege, Gege zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét