Keso zárbetét

KESO 10 RS OMEGA

A Keso biztonsági zárbetétek első osztályú svájci minőségben króm-nikkel acélból készülnek, még a nagypontosságú csapok is edzett acélból készülnek.Minden Keso zár megkapta a VdS és a Mabisz 6 – a legmagasabb osztályú- minősítését. Felfúrás védett, Szabadalmi védelem alatt álló kulcsprofil. Moduláris rendszer minden ajtómérethez hozzáigazítható. Az edzett acélból készült tizenöt zárócsap három sorban helyezkedik el, ezzel biztosítva a fúrásvédelmet.

A  kulcsban elhelyezkedő rugós csap megfordítja a zár és a kulcs szerepét, így válik különlegesen biztonságossá. Ez az eljárás az illegális kulcsmásolás elleni védelmet szolgálja, mellyel tulajdonosként mindig ellenőrzése alatt tarthatja a másolt kulcsok számát. Oldalanként 14 csappal készül, kiegészülve az Omega csappal.

A csapok három irányban helyezkednek el, a manipulációs- rezegtetős, álkulcsos- nyitás elleni védelemmel. A Keso 10 RS rendszer épületzárai Argenta házzal készülnek. Ez egy ellenálló a hagyományos rézből készült záraknál keményebb ötvözet, amely védelmet nyújt a forgórésznek. Szendvics híddal gyártjuk amely nagyobb védelmet nyújt a zártörések ellen, mint a hagyományos rézből készült zárbetétek. A fokozottabb biztonság elérése érdekében lehetőség van acél híd beépítésére is.

KESO 4000S OMEGA

A Keso biztonsági zárbetétek első osztályú svájci minőségben króm-nikkel acélból készülnek, még a nagypontosságú csapok is edzett acélból készülnek. Minden Keso zár megkapta a VdS és a Mabisz 6. –a legmagasabb osztályú- minősítését. Felfúrás védett, Szabadalmi védelem alatt álló kulcsprofil. Moduláris rendszer minden ajtómérethez hozzáigazítható. Az edzett acélból készült tizenöt zárócsap három sorban helyezkedik el, ezzel biztosítva a fúrásvédelmet.

A kulcsban elhelyezkedő rugós csap megfordítja a zár és a kulcs szerepét, így válik különlegesen biztonságossá. Ez az eljárás az illegális kulcsmásolás elleni védelmet szolgálja, mellyel tulajdonosként mindig ellenőrzése alatt tarthatja a másolt kulcsok számát.

A Keso 4000S Omega rendszer egyértelműen kiemelkedik a meglévő rendszerek közül. A legkorszerűbb technikának köszönhetően jóval hosszabb élettartam, magasabb biztonsági szint és kombinálhatóság jellemzi. Ez a finommechanikai mestermunka bármely méretű és típusú zárbetétnek a legkiválóbb minőséget biztosítja.

A kulcsok profil kialakítás szabadalmi védelem alatt áll. Széles méretválaszték.

Keso, Keso zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét
Keso, Keso zárbetét, RB zárbetét, Titán zárbetét, zárbetét, zárbetét Budapest, rb zár, rb zárbetét Budapest, Assa, Assa zárbetét