Evva zárbetét

Pár évvel ezelőtt még foglalkoztunk Evva zárbetétek forgalmazásával és kulcsmásolásával.

Mivel a piac átrendeződött és a hivatalos Evva Magyarország Kft. megszűnt, már nem tudjuk kiszolgálni régi és új ügyfeleinket ebből a termékkörből.

Segíteni azonban tudunk a régi Evva zárbetétek cseréjében, illetve új zárrendszerek elkészítésében.

Az Evva Magyarország csak Magyarországról vonult ki, természetesen Ausztriában, azon belül is Bécsben, továbbra is van Evva zár értékesítés. Az Evva zárak sohasem voltak az olcsó kategóriába tartozó termékek, de a konkurencia, már jóval kedvezőbb áron elkészít ugyanolyan minőségben bármilyen zárrendszert.

Budapesten a Kulcskirály zárszaküzlet több ezer kisebb-nagyobb zárrendszert készített már el az elmúlt 40 évben. Kollégáink ezen a területen igen felkészültek, és rövid határidővel, garanciával tudják vállalni a biztonsági zárbetétek főkulcsos zárrendszerét.

Evva mechanikus zárbetétek típusai:

  • EPS Evva zárbetét
  • FPS Evva zárbetét
  • 3KS Evva zárbetét
  • ICS Evva zárbetét
  • MCS Evva zárbetét

Az Evva zárbetétek is euro-profilos zárbetétek, vannak fix méretek, és vannak modulárisan felépülő zárrendszerek. Minden Evva zárbetét alapból három kulcsos, és tartozik a zárhoz meg a kulcshoz egy biztonsági kódkártya. Csak a kártya jogos tulajdonosa rendelhet kulcsot a zárbetéthez, és minden esetben a kész kulcsot fogja megkapni.

Az Evva sok esetben inkább hotelek és panziók részére készített másolásvédett kulcsokkal ellátott zárrendszert, ilyen igény esetén bátra forduljon a Kulcskirály zárszaküzlet munkatársaihoz!

Napjainkban a nagyobb szállodák, már kártyás hotelzárakat használnak, ennek nagy előnye, hogy nincsen kulcs, és kulcselvesztés esetén (kártya elvesztés esetén), a régi kártyát pillanatok alatt tudják tiltani, és a recepcióról egy új kártyát adnak a vendég részére. Időt és nagyon sok pénzt lehet megtakarítani ezzel a rendszerrel.

Ez a rendszer viszont komolyabb biztonságot nem képes nyújtani, mivel az ajtó nem lesz zárható. Csak ellenőrzött körülmények között használható, zárt rendszer. Többnyire a kártyás rendszert és a főkulcsos zárrendszert szokták vegyíteni, hiszen olyan helyiségekhez, melyek jobban védettek kell, hogy legyenek, mindenképpen érdemes kulcsos zárat alkalmazni.

A jelen zárbetéteket már lehet kombinálni és akár kártyával is lehet működtetni.

Ilyen rendszer esetében keressen bennünket elérhetőségeinken!

A Kulcskirály zárszaküzlet a Nyugatinál található, nincs máshol üzletünk, Budán sincs üzletünk!

Rendelkezésre állunk az év összes munkanapján, nálunk nincs olyan, hogy bezárunk, mert szabadságra mentünk!

Nálunk nincs kulcs reklamáció sem, minden kulcs, amit másolunk az működik, erre garanciát vállalunk!

zárbetét, zárbetét Budapest, zárbetét pláza, kulcskirály