Kódolás vagy zárbetét vásárlás?

Soron következő, azaz mai írásunkban abban adunk segítséget az ügyfeleknek, hogy hogyan tudják meghatározni, hogy mit akarnak, mi a céljuk a zárcserével. Nagyon fontos időben eldönteni és előtérbe helyezni a fontossági sorrendet, mert az előzetes telefonbeszélgetés során nem mindig van lehetőség ezt tisztázni. Ez pedig további félreértésekhez vezethet és rossz „szájízt“ hagyhat az ügyfélnek, illetve a zárszerviz cégnek egyaránt. Továbbá az árak tekintetében is meg kell tudni pontosan határozni, hogy mit akarnak, hogy ebből se adódjon a későbbiekben vitás helyzet.

Tehát a legelső és legfontosabb kérdés, amelyet meg kell vizsgálni, hogy mi a cél. A cél lehet a biztonsági okból történő zárcsere vagy zárkódolás. Ez általában akkor szükséges, amikor valaki biztos akar abban lenni, hogy senki másnak nincs kulcsa a lakásához. Mindez előfordulhat új lakásba költözéskor vagy kulcselvesztés esetén. Ebben az esetben elegendő az ajtóban lévő izraeli zárbetétet egy új kulcskészletre átkódolni, így a régi kulcsok már nem nyitják az ajtót a továbbiakban. Ezt úgy tudjuk elvégezni, ha a zárbetétet kiszerelt állapotban behozzák hozzánk a Kulcskirály zárszaküzletben és itt a helyszínen a kollégák elvégzik a zárbetét új kulcsokra történő átkódolását.

Amennyiben az ajtóban lévő zárbetét minőségével nincsenek megelégedve, és a biztonsági szintet szeretnék növelni, akkor érdemes a zárbetét cserét választani, és egy új, prémium kategóriás zárbetétet vásárolni és beszerelni a régi helyére. Ha már eleve prémium minőség van az ajtóban, akkor elég a kódolás is, és rögtön új kulcskészlet, új kódkártya jár az ügyfélnek.

Vannak olyan ügyfelek is, akiknek az a fontos, hogy csak kártyával lehessen másolni a kulcsokat. Ilyenkor olyan zárbetétet kell az ajtóba választani, amely ezt „tudja“, azaz a kulcsai csak a kódkártya meglétével másolhatók. Ezeket másolásvédett zárbetéteknek hívjuk. Azonban, ha már eleve ilyen zárbetét van az ajtóban, akkor ezt szintén elég átkódolni és máris új kulcsok és új kódkártya tulajdonosai lehetnek. Csak jöjjenek el üzletünkbe és már meg is oldódott a probléma. Ilyenkor nem fontos a drága zárbetétet újból megvásárolni, hanem elég új kulcsokra nálunk átkódoltatni.

Az olcsó kínai zárbetéteket nem szabad átkódoltatni, ilyet nem is vállalunk! Pár ezer forintos zárbetétek esetében fölösleges a vacakolás, egyszerűbb egy új zárbetétet vásárolni.

A Kulcskirály zárszaküzlet szerelésben nem tud segíteni, ezt mindenkinek magának kell elvégeznie. Hozzánk mindig csak a kiszerelt zárat tudják elhozni, és mi ezzel dolgozunk. Utána a visszaszerelést is mindenkinek saját magának kell elintéznie!

Ha kérdése van hívja üzletünket, mely munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között várja vásárlóit! Szombaton 9 és 13 óra között is nyitva vagyunk!

KULCSKIRÁLY – 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328

zárbetét, zárbetét BQudapest, zárbetétpláza, zárbetétpláza Budapest, RB zárbetét, RB zárbetét Budapest