Master Lock kulcstárolók forgalmazása

Mióta komoly iparággá vált a lakások hotelszerű használata (szaknyelven airbnb vagy RBNB), azóta keresett lett a falra vagy rácsra rakható kulcstároló kazetta.

A Kulcskirályban többféle gyártó termékeit, sokféle méretben kínálja ügyfeleinek a kulcstároló terén.

A kulcstároló működése nagyon egyszerű. A falra kell rögzíteni, majd a használati útmutató alapján beállítani a kívánt számkombinációt. Amikor a vendég megérkezik, megkapja a beállított kódot (pl. sms-ben), majd a kód alapján hozzájut a kulcsokhoz. Egy ilyen kulcsbox-ban egy- vagy több kulcs tárolása is lehetséges, mérettől függően. Ha például kulcsos a lépcsőház, meg a bejárati ajtón is több kulcs van, érdemes nagyobb méretet választani. A keybox (kulcsos doboz) kódja bármennyiszer megváltoztatható. Mérettől függően, lehet három- vagy négyszámjegyes a kód. A kód megváltoztatása csak nyitott állapotban lehetséges, ezért aki megváltoztatja, az biztosan tudja is a kódot.

Kulcsos lakat doboznak is nevezik azt a típust, amelyiket nem kell a falra csavarozni, hanem, ha van rács az ajtó előtt vagy a bejárati ajtó ablakán, akkor a rácsra egyszerűen fel lehet akasztani. Így, ha esetleg eladjuk a lakást, nem kell a lépcsőházat újra festeni. A kulcsdoboz nagyon biztonságos, illetéktelen nem fér hozzá a kulcsokhoz. Igen praktikus és kényelmes megoldás annak, aki nem akar több százezer forintot különböző beléptetőkre áldozni.

A modern okostelefonoknak köszönhetően, a Master Lock kulcsdobozból elérhető már egy olyan változat is, amely a mobiltelefonra kapott kóddal nyitható. Az ehhez szükséges ingyenes applikáció letöltésével kizárható az olyan eset, amikor valaki a 9999 kód variációt végig pörgetve megszerzi a kulcsot.

A Kulcskirály mindenféle kódos kulcs boxot forgalmaz, vagy azt rövid határidővel beszerzi. Nagyobb mennyiség esetén (10 db felett) kedvezményes árat tudunk biztosítani. Az elmúlt években egyre nagyobb számban van rá igény, így mi is egyre komolyabb készletekkel dolgozunk. A Mater Lock 5400 és Master Lock 5401 típusból mindig tartunk legalább 20-20 darabot raktáron. Ezek azok, amelyek árban is a legjobban kedveltek.

Ha valaki nagyon biztonságos Master Lock kulcstároló dobozt keres, annak azt a típust tudjuk javasolni, ahol a kódot szemből kell benyomni. Itt gyakorlatilag egy mechanikus 9 számjegyből álló kódot tudunk összehozni. A mérete lehetővé teszi, hogy nagyobb méretű kulcsokat is tudjunk benne tárolni.

Fontos, hogy a gyártó nem vállal semmilyen garanciát vagy felelősséget a benne hagyott értékért! Mindenki csak a saját felelősségére használja! A Kulcskirály, mint forgalmazó sem vállal ezekért felelősséget! Ha rosszindulatból valaki kinyitotta, felfeszítette, megrongálta, arra részünkről nincsen garancia!

Ha a kódot elfelejtették, sajnos nincsen rá mód, hogy mi kitaláljuk, így hiba esetén, az utoljára beállított kódra van szükségünk.

Kulcsszéfet, lakáskiadás céljából, a Kulcskirály szaküzlet biztosít a legnagyobb választékban! Vidékre postázási lehetőséget biztosítunk, utánvétes fizetési megoldással.

Kulcskirály – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

 

zárbetét, zárbetét BQudapest, zárbetétpláza, zárbetétpláza Budapest, RB zárbetét, RB zárbetét Budapest
zárbetét, zárbetét BQudapest, zárbetétpláza, zárbetétpláza Budapest, RB zárbetét, RB zárbetét Budapest
zárbetét, zárbetét BQudapest, zárbetétpláza, zárbetétpláza Budapest, RB zárbetét, RB zárbetét Budapest